Återförsäljare till Interkakel

Återförsäljare

Chevronkakel

Vi har erfarenhet

Av det mesta inom kakel och klinker

Vårt keramiska sortiment består av högkvalitetsprodukter från noga utvalda fabriker samt egenproducerade produkter. Vi utvecklar ständigt projektprogrammet med det senaste som sker på marknaden. Sortimentet väljs utifrån en mängd olika aspekter. Det kan exempelvis vara produkter framtagna till dig som byggare för att klara ett bostadsrenoveringsprojekt eller renovering av en butikslokal.

Badrum

Återförsäljare till Interkakel

Som återförsäljare till Interkakel får du en personlig och pålitlig leverantör som skapar nya möjligheter för dig och dina kunder.
En del av vad ni får ta del utav:
  • Ett väl anpassat sortiment för den skandinaviska marknaden
  • Inredningshjälp av Interkakels inredare
  • Ritningar i 3D
  • Snabba leveranser
  • Kundsupport med direktnummer för teknisk support.
  • Fördelaktigt och enkelt avtal
  • Miljödeklarerade produkter.
Badrumsritning

Ställ och utställning

Ofta kommer frågan från våra kunder varför det finns så mycket olika kakel / klinker att välja på och genom det så blir besluten för svåra att ta. Det har vi tagit fasta på och valt att presentera ett smalare sortiment som riktar sig till alla.


Genom noga utvalda produkter med rätt färger och storlekar, för den skandinaviskamarknaden, så kan Interkakel erbjuda stora möjligheter för alla typer av projekt och samtidigt bidra med att din säljprocess blir enklare och mer greppbar.


Serierna presenteras i den storlek som är mest attraktiv men det finns tydlig information på övriga storlekar. Färgplacering på plattor går i färgskala och dekorplattor placeras på rätt höjd. Sortimentet är av hög kvalitet och har förmånliga priser

ÅF-ställVerktygsställ

Verktygsställ

Våra verktyg och tillbehörsställ finns idag i tre sektioner som kan användas separat eller sättas ihop för ett fulländat sortiment.

I Första delen finns tillbehör så som brunnar och hörnhyllor tillsamans med rengöringsmedel anpassade för våra produkter och hela hemmet.

Den andra sektionen är fylld med plattsättningsverktyg, borr och klingor som är noga utvalda utifrån kvalité och ergonomi. Se mer om verktyg från vårt eget varumärke här.

Integrerat i stället finns produktkataloger samt skyltar med information som undlättar för kunden som handlar själv och som är ett hjälpmedel i försäljningen.

Miljöutställningar

Miljöerna är en självklar lösning för att ge kunden en inspirerande och rättvis version av det slutgiltliga resultatet.

Våra säljare och inredare hjälper er gärna att matcha ihop plattor och möbler för ett säljande koncept.

Bås

Sortimentsväggar

Sortimentsväggar är ett otroligt smidigt men också stilrent sätt att visa upp keramik på.

Dessa bygger på ställsortimentet och plattorna är uppsatta med magnet på plåtväggar.

Enklare kan det inte bli att visa keramik, byta ut plattor efter hand och låta nyheter få bästa platsen.

Sortimentsväggar

Lätt att byta!

Plattorna som är väl uppmärkta med pris och storleksvalmöjligheter är uppsatta med magneter och lätt att flytta runt.

Fasadsystem & Systemgolv

Vi kan på en liten yta visa upp både Fasadsystem och Systemgolv som på bilden nedan även dekorerats med ett bord med kakelplatta. Denna utställning kompletteras med information och kataloger.

Systemgolv

Komplement till utställningen

Läs mer om Systemgolv och Fasadsystem. Dessa kan lätt anpassas till en yta som passar er och är enkelt att både montera och flytta på. Komplettera gärna med ett av våra bord som man enkelt designar själv med valfri kakelplatta.

e-handel

Marknadens senaste e-handel

Ett enkelt sätt för sig som återförsäljare att handla. Här har du full uppsikt över hela vårt sortiment på nätet. Beställ enkelt när det passar er och välj annan leveransadress om du önskar. Via ditt konto ser du dina priser direkt och du har du tillgång på dina tidiga ordrar.

e-handel

Växel: 0771-300 200 www.interkakel.com

ÅF