NAXB

NAXB

Badrum

The NAXB Brand

År 2008 fungerade Interkakel som en klassisk importör/grossist på samma sätt som övriga aktörer i branschen. Samtliga företag konkurrerade med liknande produkter och samma tillvägagångssätt. Samtidigt skedde en stor förändring utav produkt och tillverkning. Vi på Interkakel såg en möjlighet att välja en annan väg. En väg som skiljer oss från mängden. En väg mot framtiden.

Tillsammans med andra innovativa Nordiska aktörer bildades NAXB. Vi kunde nu designa våra produkter själva ifrån grunden, anpassade till vår skandinaviska arkitektur. I rätt storlekar, former och färger. Dessutom med en högre kontroll över kvalitén. Något som är helt unikt i branschen.

Idag består vårt sortiment till större del utav produkter vi själva byggt helt ifrån råmaterial till färdig produkt under vårt varumärke NAXB. Produkterna är helt anpassade till vår kund och vårt klimat.

Producerat under tuffa miljökrav med litet avtryck förberedda för att möta en ny generation som helt enkelt kräver mer.

     

Egen produktion för den Skandinaviska marknaden

I samarbete med Naxb har vi möjlighet att producera eget material anpassat för den skandinaviska marknaden - i både kvalité och design. Våra serier tillverkas i ett brett sortiment av storlekar och färger.

Med vår långa erfarenhet vet vi vad marknaden kräver och vi har sett till att producera våra serier utifrån det.

Under varumärket NAXB har vi lanserat flertalet serier av keramiska plattor som vi samlat kallar Pro Series.

 

 

info@naxb.it
www.naxb.it

naxb