Om oss

Om oss

Välkommen till Interkakel
Interkakel Logo
Välkommen till Interkakel

VÅR PASSION FÖR ATT FÖRENKLA OCH UTMÄRKA SIG GENOM KVALITET HAR FORMAT VÅR RESA.

Vårt mål är enkelt: erbjuda högkvalitativa produkter och göra både kundens och hantverkarens process så smidig som möjligt.

Ett enkelt val

Vår resa började för över 50 år sedan med en grundläggande tanke - att erbjuda kakel och klinker av hög kvalitet till ett bra pris. Denna vision har vuxit och utvecklats till att omfatta skapandet av vår egen värld som producenter under varumärket NAXB. Vi specialiserar oss på nordisk arkitektur och byggande för att skapa en atmosfär som är hemma, både för privatpersoner som handlar för sina hem och för hantverkare som väljer oss för att göra sitt arbete enklare och mer effektivt.

Våra ledord

Enkelhet, Engagemang, Professionalism och Nytänkande - är inte bara tomma fraser; de är vägledande principer som genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet. Vi strävar efter att vara mer än bara leverantörer av material; vi är din partner i att förverkliga dina visioner.

Vi på Interkakel

Vår personal är inte bara utbildad; de är passionerade entusiaster som delar vår vision. Vi investerar i utbildning för att upprätthålla våra höga kvalitets- och kunskapsmål. Vi är här för att vara din guide och stödja dig genom varje steg av din resa.

Välkommen till oss

Med åtta butiker över hela Sverige är vi inte bara en destination för att handla; vi är en plats där du kan låta dig inspireras och uppleva nya idéer. Välkommen till Interkakel, där varje produkt bär med sig en historia och varje köp är en resa genom stil och kvalitet. Vi tar oss an varje utmaning med engagemang och professionell precision för att skapa skräddarsydda lösningar som gör verklig skillnad.