Gävle

Gävle

Välkommen till Interkakel – din butik för kakel, klinker och badrumsinredning i Gävle. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Oavsett om du letar efter kakel och klinker till ditt kök, badrum eller annan del av ditt hem, så har vi det du behöver. Vi erbjuder ett stort urval av produkter i olika färger, stilar och material, från klassiska keramiska plattor till mosaik och moderna marmorplattor.

Vi är också stolta över att erbjuda ett brett sortiment av badrumsinredning, inklusive duschar, toaletter, handfat och mycket mer. Vårt mål är att erbjuda prisvärda produkter av högsta kvalitet, som hjälper dig att förverkliga dina drömmar om det perfekta badrummet.

Boka kostnadsfri personlig rådgivning med 3D-ritning av ditt nya badrum. Vår kunniga personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig att hitta rätt produkter för ditt projekt, oavsett om du behöver hjälp med att välja rätt kakel eller planera en hel badrumsrenovering. Vi är engagerade i att erbjuda en personlig och professionell service till varje kund.

Besök vår butik i Gävle eller utforska vårt sortiment online. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det hem du alltid velat ha!

Interkakel AB
Ersbogatan 2
802 93 Gävle