Stor leverantör av kakel i Alingsås | Interkakel

Alingsås

Välkommen till Interkakel – din butik för kakel, klinker och badrumsinredning i Alingsås! Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser till våra kunder i Alingsås och dess omgivningar.

Oavsett om du söker efter kakel och klinker för ditt kök, badrum eller andra delar av ditt hem, har vi ett brett sortiment av produkter som passar dina behov. Vi erbjuder allt från vackra marmorplattor till trendiga cementliknande plattor. Vi har också ett stort urval av badrumsinredning, inklusive duschar, badkar, handfat och toaletter.

Vår kunniga personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig med att hitta rätt produkt för dina behov. Vi erbjuder även kostnadsfri personlig rådgivning med 3D-ritning för att hjälpa dig att planera ditt projekt. Hos oss kan du känna dig trygg i att vi hjälper dig från start till mål.

Besök vår butik i Alingsås för att uppleva vårt sortiment i verkligheten och få personlig rådgivning av vår expertpersonal. Vi har allt du behöver för att skapa ditt drömprojekt. Du kan också utforska hela vårt sortiment av kakel och klinker online.

Tack för att du väljer Interkakel som din partner för allt som har med kakel, klinker och badrumsinredning att göra. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det hem du alltid har drömt om!
Interkakel AB Tokebackavägen 18M 441 93 Alingsås