Jobba på Interkakel

Jobba på Interkakel

info6
Kakel

Vill du jobba med oss?


Interkakel är en av Sveriges starkaste leverantörer av kakel och klinker. Vårt keramiska sortiment består av högkvalitetsprodukter från noga utvalda fabriker samt egenproducerade produkter. Vi har erfarenhet från det mesta inom kakel och klinker.

Vi som jobbar på Interkakel har ett genuint intresse av kakel och klinker, badrumsinredning, service och kvalitet. Vill du vara med på vår resa? Låter det spännande?

Intresseanmälan

Skicka din intresseanmälan till info@interkakel.com
Bifoga personligt brev samt CV, så återkommer vi.

Lediga tjänster

Butikspersonal Gävle

Nu söker vi en person till vår butik i Gävle på heltid med omgående start (med hänsyn till uppsägningstid). I Gävle arbetar idag sex personer i butik, yrkesbutik och lager. Ni kommer jobba nära varandra och ditt jobb i butiken kommer vara mycket varierande med huvudsyssla att ta hand om de konsumenter som besöker oss. Dessa kunder kommer du vägleda genom deras köpprocess av kakel, klinker och badrumsinredning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service eller försäljning. Du kommer få utbildning i alla våra försäljningsområden samt ritprogrammet som vi ritar badrum i. Vårt mål är att göra det enkelt för alla kunder. Därför ser vi att du som person brinner för goda kundupplevelser och är lyhörd och nyfiken. Vi ser också att du har ett intresse för färg och form som genom keramiska ytskikt blir en stor del av din vardag. Du ska kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska, och har gymnasial utbildning.  

Butikspersonal Falun

Nu söker vi en person till ett vikariat i vår butik i Falun på heltid med omgående start (med hänsyn till uppsägningstid). Vikariatet är för en föräldraledighet på ca 1 år. I Falun arbetar idag fyra personer i butik, yrkesbutik och lager. Ni kommer jobba nära varandra och ditt jobb i butiken kommer vara mycket varierande med huvudsyssla att ta hand om de konsumenter som besöker oss. Dessa kunder kommer du vägleda genom deras köpprocess av kakel, klinker och badrumsinredning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service eller försäljning. Du kommer få utbildning i alla våra försäljningsområden samt ritprogrammet som vi ritar badrum i. Vårt mål är att göra det enkelt för alla kunder. Därför ser vi att du som person brinner för goda kundupplevelser och är lyhörd och nyfiken. Vi ser också att du har ett intresse för färg och form som genom keramiska ytskikt blir en stor del av din vardag. Du ska kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska, och har gymnasial utbildning.