Ingången för dig som är proffs!Vårt keramiska sortiment består av högkvalitetsprodukter från våra noga utvalda leverantörer samt egenproducerade produkter.

Vi väljer sortimentet utifrån en mängd aspekter. Det kan vara produkter framtagna för dig som byggare för att klara ett bostadsrenoveringsprojekt, eller renovering av en butikslokal osv.

Vi har erfarenhet från det mesta inom kakel och klinker.
Vi arbetar med Webers, Bostik och Ardex och vårt eget varumärke NAXB Produkter.
Vi har först och främst produkter inom plattsättning, Fix, fog och spackel och tätskikt på lager. Detta har vi till mycket fördelaktiga priser!
Vi kan även ta fram övrigt material ur deras sortiment. 

Våra Yrkesbutiker öppnar på vardagar kl 06:30 då är du välkommen att ta en kopp kaffe medan vi plockar fram dina varor.
Passa på att se på vår infotavla över vad som händer och sker i vår branch.

Vi genomför kontinuerligt produktutbildningar för både dig och vår personal.
Håll utkik under fliken utbildningar för att se vad som är på gång i ditt område.


NAXB
Tack vare kunskap av marknaden och affärsdynamiken väljer NAXB de bästa internationella tillverkare som leverantörer för att uppfylla kraver för associerade medlemmar i gruppen. Produktionen och starten av nya produktområden tvingar NAXB att söka efter producenter som kan leverera högkvalitativa produkter med konkurrenskraftiga priser och senaste tekniken.Weber
När det gäller fix, fog och bruk så jobbar vi bland annat med Weber som är gammal i ”gården”. De levererar hela sitt fix och fogprogram samt utvalda delar av brukssortimentet. De tillhandahåller även EPS bruket som har fått ett stort genombrott det sista eftersom de har unika isoleregenskaper.

 

Mapei
Även Mapei levererar ett kvalitativt sortiment till Interkakel. Mapei är en av de största leverantörerna av byggvaror för det nordiska klimatet.

 

Ardex
I vårt fix, fog och bruk sortiment hittar vi även Ardex som har 65 års erfarenhet av spackel och bruk. Varje Ardex produkt bygger på unika egenskaper. Den är lättare att arbeta med, har högre prestanda och ger lägre totalkostnad. Vi har valt att ge er utvalda produkter av deras fix, fog, bruk och tätskiktssystem.Bostik
Hos oss finns även Bostik i vårat spackel, fix och tätskiktssystem. Bostik är en av världens ledande tillverkare av lim, tätningsmedel, fix, fog och spackel. Och av deras sortiment har vi valt ut det vi vill kunna erbjuda er.


 
KGC Verktyg
Härifrån köper vi maskiner, verktyg och LUX skivor, KGC är idag en komplett leverantör av alla typer verktyg som du kan tänkas behöva i ditt yrke som plattsättare.


 
Hitachi
Från Hitachi hämtar vi maskiner. Hitachi som brinner för att tillverka elverktyg som inte bara är så bra som nödvändigt, utan så bra som möjligt.

 

Ebeco Värmeslingor
Leverantör av marknadens bredaste sortiment av värmslingor. Vi har sålt dessa värmekablar sedan 1989 och fortfarande har vi inte en enda reklamation på någon kabel. Det säger det mesta.