Den ultimata lösningen för utegolv

Systemgolv

Den ultimata lösningen för utegolv

PELARE

Pelare och tillbehör

UTEGOLV

Uteplattor

UTEGOLV

Ladda ner katalog

Fördelarna är många

Systemet består av justerbara pelare som enkelt och säkert passar till de flesta typer av underlag. Inga byggnadsmässiga ändringar är nödvändiga. I de flesta fall behövs ingen annan utrustning än vattenpass och vinkelslip.

Upptäck fördelarna:
  • Snabb installation
  • Stark konstruktion som tål vikter över 600kg per m²
  • Ljuddämpande
  • Dränerande
  • Frostsäkert
  • Lätt att justera efter montering
  • På Interkakel hittar ni allt ni behöver för ert nya utegolv.
Systemgolv

Vårt Systemgolvssortiment

Systemgolv

Pelarsortimentet

SE

Pelare med självnevilerande huvud och ljuddämpande beläggning som även är fullt justerbara efter montering. Systemgolvspelarna finns att få i flera höjder och genom att använda förlängaren kan man bygga önskad höjd upp till 55 cm. Man kan använda förlängaren tre gånger på varje pelare. Det innebär att spannet på dessa pelare är från 2.8 cm till 55 cm. Se alla artiklar här.

NM

Pelare för fasta installationer, huvud med ljuddämpande beläggning. Systemgolvspelarna finns att få i flera höjder och genom att använda förlängaren kan man bygga önskad höjd upp till 55 cm. Man kan använda förlängaren tre gånger på varje pelare. Det innebär att spannet på dessa pelare är från 2.8 cm till 55 cm. Se alla artiklar här.

EH

Pelare för fast montering, givna höjder. Kan kompletteras med ljuddämpning. Se alla artiklar här.

Star

Våra lägsta justerbara pelare. Se alla artiklar här.

Wood

Pelare gjorda för träreglar. Systemgolvspelarna finns att få i flera höjder och genom att använda förlängaren kan man bygga önskad höjd upp till 55 cm. Man kan använda förlängaren tre gånger på varje pelare. Det innebär att spannet på dessa pelare är från 2.8 cm till 55 cm. Se alla artiklar här.

Systemgolv

Boka tid för rådgivning

Välkommen in till våra utställningar för att få mer information och inspiration. Vi finns här för dig, din hjälp på vägen!

Du även boka tid för rådgivning i våra butiker.
Boka tid

Växel: 0771-300 200
Teknisk Support: 0771-300 220
Projektsupport: 0771-300 230

Systemgolv