Borås

Borås

Välkommen till Interkakel – din butik för kakel, klinker och badrumsinredning i Borås! Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter och en förstklassig service till våra kunder i Borås och dess omgivningar.

Vårt sortiment av kakel och klinker inkluderar allt från klassiskt marmor till trendiga betongliknande plattor, och vårt urval av badrumsinredning kommer att hjälpa dig att skapa ett stilrent och funktionellt badrum. Vårt team av experter finns alltid till hands för att hjälpa dig med allt från designrådgivning till teknisk support för att säkerställa att ditt projekt blir en succé.

Vi erbjuder kostnadsfri personlig rådgivning med 3D-ritning för att hjälpa dig att visualisera ditt projekt. Du kan också utforska hela vårt sortiment av kakel och klinker online för att hitta inspiration och välja bland våra produkter.

Besök vår butik i Borås för att uppleva vårt sortiment i verkligheten och få personlig rådgivning av vår expertpersonal. Vi har allt du behöver för att skapa din dröminteriör. Tack för att du väljer Interkakel som din partner i ditt projekt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett hem som du kommer att älska i många år framöver.

Interkakel AB
Bäckeskogsgatan 1
504 68 Borås