Specialister på kakel i Sundsvall | Interkakel

Sundsvall

Välkommen till Interkakel – din butik för kakel, klinker och badrumsinredning i Sundsvall. Vi erbjuder ett stort sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Oavsett om du letar efter kakel och klinker till ditt kök, badrum eller annan del av ditt hem, så har vi det du behöver. Vi har allt från klassiska kakel och klinker, till moderna marmorplattor och vacker mosaik. Vi erbjuder också ett brett sortiment av cementliknande plattor som passar perfekt till den industriella stilen.

Vi är stolta över att erbjuda personlig rådgivning med kostnadsfria 3D-ritningar för att hjälpa dig att planera ditt projekt och välja rätt produkter. Vår kunniga personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig med allt du behöver, från att välja rätt kakel till att planera en hel badrumsrenovering.

Besök vår butik i Sundsvall för att se vårt sortiment i verkligheten eller utforska vårt sortiment av kakel & klinker här. Vårt mål är att göra din upplevelse så enkel och smidig som möjligt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det hem du alltid velat ha!

Interkakel AB
Kolvägen 20
852 29 Sundsvall