Kakelbutik i Falun med brett sortiment.

Falun

Välkommen till Interkakel – din butik för kakel, klinker och badrumsinredning i Falun. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Oavsett om du söker efter kakel och klinker för ditt kök, badrum eller andra delar av ditt hem, har vi det du behöver. Vårt utbud omfattar allt från vackra keramiska marmorplattor till modern mosaik och trendiga cementplattor. Vi erbjuder också ett stort urval av badrumsinredning, inklusive duschar, badkar, handfat och toaletter.

Vi är stolta över att kunna erbjuda personlig rådgivning och kostnadsfria 3D-ritningar för att hjälpa dig att planera ditt projekt och välja rätt produkter. Vår kunniga personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig med allt du behöver, från att välja rätt kakel till att planera en hel badrumsrenovering.

Besök vår butik i Falun för att upptäcka vårt sortiment i verkligheten och få personlig rådgivning av vår expertpersonal. Du kan också utforska hela vårt sortiment av kakel och klinker online.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det hem du alltid drömt om!

Interkakel AB
Timmervägen 21
791 62 Falun