Duschbyggarna

DUSCHByggarna loggaLåt dig inspireras av vårt härliga sortiment av handdukstorkar från kvalitetstillverkaren Termatec. I vårt sortiment har du unika möjligheter att passa in din handdukstork i ditt badrum genom att välja någon av våra över 100 lackerade färger och nyanser. Och söker du en perfekt kromad yta går även det bra.

 

180A

180A

Smal, funktionell och annorlunda. Den runda djupa utformningen gör att man kan maximera användningen på liten yta. Här får även badrocken och de stora badlakanen plats.

Alex

Alex

Med sina lätt utåtbuktande rör skapar Alex enkelhet och intryck samtidigt som det blir lätt att komma åt att både hänga upp och tar ner handdukarna. Handdukarna omfamnas av Alex och ges optimal möjlighet att torka effektivt.

Angus Vertical

Angus Vertical

Angus Vertical förmedlar nytänk och design med sina räta vinklar och rektangulära former. Din uppmärksamhet dras omedelbart till Angus Vertical som både blir en prydnad och effektiv
handdukstork i ditt badrum.

Bone

Bone

Bone är vår rena och nätta handdukstork för dig med känsla för stil. De smala rätvinkliga rören gör att Bone ger ett luftigt intryck även i de större storlekarna. Utformningen och rörens placering gör att värmen sprider sig på ett funktionellt sätt.

Cyklon

Cyklon

Annorlunda och innovativ skönhet, ta en titt på Cyklon. Paddelformade sektioner sammansatta i en roterad enhet ger dig en radiator utöver det vanliga. Lägg därtill en matchande färg och du har en helt unik inredningsdetalj i ditt hem.

Dexter

Dexter

Den lätt böjda formen ger Dexter ett mjukt och behagligt intryck och ökar även platsen för handdukarna. De tunna välvda rören gör att handdukstorken inte känns klumpig.

Easy

Easy

Med sin bredd på 200 mm passar Easy in på de flesta ställen. I ett litet badrum utan naturlig plats för en handdukstork är Easy både ett tilltalande och praktiskt alternativ till skön värme. Dessutom kan Easy fungera som rumsavdelare.

Incorner

Incorner

I många badrum kan det vara svårt att hitta lösningar som optimerar platsutnyttjandet. Incorner och Outcorner ger helt nya möjligheter att placera en handdukstork i ett hörn som kanske annars blir en outnyttjad plats. Praktiskt, smakfullt och annorlunda!

Jade

Jade

Med sin enkelhet och flexibilitet passar Jade utmärkt både på gästtoaletten och i det stora badrummet. Jade kan beställas i ett flertal olika storlekar.

Kioto

Kioto

Med sina plana ytor skapar Kioto intryck som genast fångar uppmärksamhet. Kioto välver lätt utåt och formerna harmonierar därmed enkelt med din övriga inredning. Dessutom blir det lätt att hänga upp även de större badlakanen, smart!

Lima

Lima

Med sina två bågar som välver ut är Lima optimal. Det är lätt att placera handdukar i flera nivåer med bibehållen effektivitet. Den välvda formen ger dessutom ett luftigt och tilltalande intryck och sprider värmen på ett behagligt sätt.

Manta

Manta

De breda men tunna rören ger ett modernt, inramat och kraftfullt intryck. Rören sitter tätt men de generösa mellanrummen som finns i konstruktionen gör även plats för de stora handdukarna. Utformningen ger också en jämn och effektiv spridning av värmen som omsluter handduken.

Outcorner

Outcorner

I många badrum kan det vara svårt att hitta lösningar som optimerar platsutnyttjandet. Incorner och Outcorner ger helt nya möjligheter att placera en handdukstork i ett hörn som kanske annars blir en outnyttjad plats. Praktiskt, smakfullt och annorlunda!

Passo

Passo

Passo har sin helt egna stil. Väl tilltaget med krokar gör den praktisk för familjen med många handdukar. Ytterligare en finess är möjligheten till en stående integrerad spegel,smart i många badrum!

Snake

Snake/Perla

Snake/Perla, ringlande skönhet olik det mesta. Snake/Perla kan närmast jämföras med ett konstverk och ger ett helt nytt och tilltalande intryck i badrummet. En enda blick och du är fast!

Pola

Pola

Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.

Simple

Simple

Simple förmedlar enkelhet med variationsrikedom. De många höjdstorlekarna gör att Simple kan passas in i de flesta utrymmen. Väl tilltagna avstånd mellan värmerören gör det enkelt att hänga upp handdukarna. Simple kan även användas som rumsavdelare.

Verus

Verus

Verus är endast 280 mm bred och gör det mesta av utrymmet tack vare sin smarta utformning. En extrafördel medVerus är att den går att montera i hörn.

Zigzag

Zigzag

ZigZag´s ovanliga utformning sätter sig direkt i medvetandet. De snedställda värmerören skapar mönster i tilltalande triangulära former. De generösa avstånden mellan värmerören gör det enkelt att komma åt handdukarna samtidigt som värmen sprids effektivt.

Har du frågor?
Fyll i ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig!

Namn*

Telefon*

Butik*

Ja