Interkakel arbete | vårt arbete
  • Kostnadsfri personlig rådgivning
  • Allt inom kakel, klinker & badrumsinredning

Arbete


Ta del av våra tjänster!


Tidsbokning!

Hos oss har Du möjlighet att boka en tid för personlig service, utan kostnad. Vi väljer då en tid tillsammans, i lugn och ro, när vi kan gå igenom hela ert projekt. Allt från att välja kakel och möbler till att vi planerar för rivning och uppbyggnad.

>>Visa Mig

3D ritning!

Det finns även möjlighet att få Ditt badrum uppritat i 3D, så att du får förnimmelsen om hur det kommer att se ut när det är färdigt. 

>>Visa Mig

Komplett offert!

Efter någon dag får Ni en offert där allt ingår, kakel, porslin, möbler, arbetskostnad, kort sagt: rubbet!


Trygghet!

Vi har varit i branschen i snart 50 år och lärt oss att aldrig pruta på kvalitén, och det viktigaste av allt: aldrig chansa när det gäller våtutrymmen och golvkonstruktioner! Därför arbetar vi enbart med välkända varumärken, vilket borgar för högsta möjliga kvalité och säkerhet.

Semester!

I princip kan Du åka på semester och komma hem till ett färdigt badrum. Du slipper ta hand om alla kontakter, tidsplanering, logistik, vi gör det åt Dig!
Vill du ha hjälp med monteringen

För dig som privatkund är detta med plattsättning kanske inte alltid så lätt. Av den anledningen så har vi en serviceavdelning som gärna hjälper dig med monteringen.

Vi är en Auktoriserad kakelfirma och är anslutna till PER (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening).

Företaget har F-skattsedel samt en ansvarsförsäkring genom Länsförsäkringar. Samtliga plattsättare har har genomgått BBV kurser och har en fotolegitimation. Utöver detta får samtliga en regelbunden vidareutbildning.

För att vi snabbast skall kunna lämna ett pris till dig så väljer du ut material i vår butik, ha gärna med dig måttuppgifter till butiken. Nästa steg är ett hembesök och först därefter lämnar vi dig ett fast pris på en offert. Vid accepterande av denna offert så skriver vi ett entreprenörsavtal där allt specificeras.