INR

En naturlig badrumstillverkare

aspenVi på Aspen använder naturens egna material och kombinerar dem med modern teknik och smarta möbellösningar. I vår fabrik är allt rationellt och logiskt ordnat. Allt för att vara en effektiv och naturlig badrumstillverkare.

Våra olika möbelserier är ganska olika till utseendet, men de har trots det vissa karaktärsdrag gemensamt. Tvättställen består alltid av äkta, svensktillverkat porslin. Smart belysning, konstruktioner som tål hemmets fuktigaste miljö och genomtänkta förvaringslösningar är andra kännemärken för Aspen som badrumstillverkare.

All montering sker under överinseende av erfarna möbelsnickarögon. Och innan vi emballerar våra möbler återstår den avgörande kvalitetskontrollen: vi sätter ihop möbeln så som den ska se ut när den sitter på plats i badrummet. Dessutom ser vi till att trämönstret på fronterna stämmer överens. Vi gör allt för att våra möbler skall passa i allt från små badrum till stora, exklusiva badrum.

När vi sedan skickar möblerna är de färdigmonterade, med fronterna på plats. Arbetet för hantverkaren i badrummet blir därmed minsta möjliga.

Låt möblerna spegla dig och din personlighet.

Har du frågor?
Fyll i ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig!

Namn*

Telefon*

Butik*