Badrumsinspiration

Här nedan hittar du massor av bilder och kan njuta av vacker badrumsinspiration för att samla idéer till ditt nya badrum. Vi vet att det aldrig har varit svårare att renovera badrum, men inte heller roligare för det finns ju så mycket fint kakel och klinker att välja mellan. Modernt, lantligt eller rustikt? Frågorna är många, utbudet är stort, och besluten kan vara desto svårare – men oavsett vad, så finns det något för alla smaker.

Här har vi samlat allt från badrumsinspiration med kakel i lantlig till modern stil. Om du ska renovera ditt badrum och inte vet vad du vill ha för kakel eller klinkers till ditt badrum kan du bläddra igenom vårt bildgalleri nedan, som är fullt av bilder med kakel och klinkers för badrumsinspiration 2017 & 2018.

Det är viktigt för oss att du ska trivas i ditt nya badrum och vi är måna om att du ska hitta den perfekta stilen som just du vill ha hemma, därför har vi samlat vackra bilder på kakel och badrumsinspiration här. Att samla inspiration till ditt badrum är ju det första steget i renoveringen, därefter kommer design och funktion.

Genom att bidra med inspiration på kakel och klinker till badrum, vill vi ge dig möjligheten att hitta rätt material och design för ditt badrum från början. Nedan finns våra bilder, som innehåller badrumsinspiration för litet badrum och större badrum. I följande länk hittar du sedan det badrumskakel som faller dig i smaken. För dig som är intresserad av mer inspiration, exempelvis till köket, kan hitta inspiration till ditt kök och få massor av köksinspiration där.

Har du frågor?
Fyll i ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig!

Namn*

Telefon*

Butik*